Asukas ensin!

Olen Ojalaisen Hanna-Leena ja toimin täällä Ruskataloissa toiminnanjohtajana. Kun tarkemmin mietin, todellisuudessa meillä toimintaa johtaa asukas, jonka tarpeista ja tahdosta on hyvä arki palvelutalossa tehty. Totta, emme voi toteuttaa kaikkia toiveita, mutta voimme elää rinnalla niin, että meillä on enemmän mahdollisuuksia kuin mahdottomuuksia.

Tervehdys!

Tämä Ruskatalojen palveluyhdistys on rekisteröity vanha yhdistys, joka ei tavoittele toiminnassaan voittoa. Siksi pystymme käyttämään rahamme suoraan asukkaiden ja henkilökunnan hyväksi. Hyvinvoiva henkilökunta nauttii hyvin tehdystä työstä, ja siitä syntyy todellinen työhyvinvointi! Olen valtavan ylpeä meidän henkilökunnasta. He tekevät työtä aidosti, vanhuksen ääntä kuunnellen ja tahtoa kunnioittaen, kuten me lupauksemme olemme antaneet.

Ruskatalot on myös saanut Yhteiskunnallinen yritys – merkin osoituksena yhteiskunnallisesti hyvää tekevästä toiminnasta. Tätä ja ylipäänsä Suomalaista työtä on merkityksellistä korostaa nyt ja aina!

Meille voi poiketa tutustumaan milloin vaan,

talo elää tavallaan - vieraat kulkee ajallaan, vai miten se meni!

- Hanna-Leena Ojalainen, Toiminnanjohtaja

Vanhuksen ääntä kuunnellen ja tahtoa kunnioittaen

Ruskatalojen palveluyhdistyksen tarkoitus tulee yhdistyksemme säännöistä:

Toimintamme on yleishyödyllistä, voittoa tavoittelematonta, ja tavoitteenamme on tyytyväinen vanhus!

"Yhdistyksemme tarkoitus on edistää ja kehittää vanhusten, yksinäisten ja avun tarpeessa olevien hyvinvointia, terveyttä, vireyttä ja omatoimisuutta ja sosiaalisia oloja sekä turvallista asumista Porin kaupungissa ja sen lähiympäristössä."

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat:

Vanhusten kunnioittaminen

Turvallisuus

Avoimuus

Luotettavuus

Laadukkuus

Jäsenistö

Ruskatalojen palveluyhdistys ry:n jäsenistöön kuuluu noin 450 henkilöjäsentä. Jäsenistölle järjestetään erilaisia tapahtumia ja retkiä. Osa jäsenistämme toimii myös arvokkaassa vapaaehtoistyössä palvelutaloissamme.

HUOM! The Sound Of Music -Musikaalin ajankohta uusimmassa jäsenkirjeessä on virheellinen. Oikea ajankohta on 2.2.2020 ja näytös alkaa klo 14.00.

Lähtö Pormestarinluodon liikekeskukselta (Alahangantie 1) kello 12.45, Pohjoistpuistosta 12.55 ja Tikkulan ABC:lta 13.05. Pahoittelemme virhettä!

Voit hakea yhdistyksemme jäseneksi tästä tai olemalla yhteydessä jäsentyöryhmän sihteeriimme:

Katja Kuusisto, jäsentyöryhmän sihteeri

puh. 02 6275 187

katja.kuusisto@ruskatalot.fi

Jäsenmaksu on 15€ vuodessa.

Uudet jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus.

Jäsenlomake

Esa Yli-Kesti